Beton dezactivat

Beton dezactivat oriunde in Romania

Betonul dezactivat sau pavajele din beton dezactivat este solutia ideala care are ca destinatie amenajarea spatiilor exterioare (ex. curte exterioara casa, curte exterioara firma, curte exterioara salon nunti, s.a.m.d.). Acesta ofera un efect estetic exceptional prin prisma punerii in relief a agregatelor din componenta sa, avand posibilitatea de a fi utilizat pe orice tip de amenajarare.

Combinand betonul de statie de inalta calitate realizat dupa o reteta testata, cu piatră se obține ceea ce specialistii din domeniu o numesc “piatră spălată”. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

Suntem gata sa demaram proiectul visurilor dumneavoastra. Satisfacem cele mai inalte exigente in materie de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer si beton dezactivat. Alege calitatea contractand servicii de beton dezactivat de la TOP BETON AMPRENTAT. Ne deplasam oriunde in Romania!

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON DEZACTIVAT. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

Preturile pavajelor din beton dezactivat

Garantam calitatea executiei pavajelor din beton dezactivat. Preturile competitive practicate dar si portofoliul nostru reprezinta cea mai importanta carte de vizita a activitatii noastre, ce reflecta dedicarea si profesionalismul cu care ne realizam activitatea de zi cu zi in prestarea de servicii pentru pavaje beton dezactivat. Increderea oferita de fiecare client in parte ne ofera puterea necesara pentru a continua zi de zi si stimulentul necesar pentru a fi mai bun zi de zi, astfel reusind sa ne mentinem pozitia superioara pe piata nationala.

Echipa noastră este una tânără, cu o experiență de aproximativ 15 ani de zile, o experiență căpătată în străinătate. Din 2006 suntem și pe piața din România, oferind servicii de Beton Amprentat, beton dezactivat, beton polimer și beton elicopterizat în toată țara!

beton dezactivat

Beneficii beton elicopterizat

Durabilitate mare

Rezistenta in timp

Aderenta pe timp ploios

evitand astfel accidentele

Rezistenta la temperatura

atat inalta cat si scazuta

Intindere usoara

calitate garantata!

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON DEZACTIVAT. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

APEL TELEOFNIC