Beton elicopterizat

Beton elicopterizat oriunde in Romania

Beton elicopterizat sau pardoseli elicopterizate este denumirea generala oferita pardoselilor compuse din beton armat care se realizeaza prin finisarea mecanica sau prin sclivisire a unei suprafete de beton proaspat turnat pe o suprafata plana. Avantajul pardoseilii elicopterizate este dat de rezistenta simetrica oferita pe toate punctele suprafetei betonate, fiind o placa monolitica din beton cu omogenitate ridicata.

Toate pardoselile elicopterizate (betonul elicopterizat) sunt finisate prin procedura tehnica de elicopterizare tratata cu cuart care reda betonului o rezistenta superioara la impact, abraziune, uzura, praf sau apa si au un aspect vizual deosebit.

Realizarea unei pardoseli din beton elicopterizat dureaza intre 24-48 de ore in conditii de temperature si umiditate optime.

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON ELICOPTERIZAT. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

Preturile pavajelor din beton elicopterizat sau preturi pardoseli elicopterizate

Echipa TOP BETON AMPRENTAT va ofera solutii tehnice de prima calitate in ceea ce priveste o pardoseala de beton elicopterizat (sau beton sclivisit). Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va realiza proiectele si a va oferi cele mai bune solutii tehnice de pardoseli elicopterizate (beton elicopterizat) la cele mai competitive preturi de pe piata nationala, la un nivel ridicat al calitatii. Suntem o echipa serioasa, cu o vasta experienta in beton elicopterizat care isi duce la capat treaba cu profesionalism, curat si in timp util. In plus, prin folosirea materialelor de inalta calitate si a sculelor perfomante de turnare/elicopterizare, apeland la compania noastra aveti garantia calitatii unei lucrari reusite si de durata.

Alegand sa lucrati cu Top Beton Amprentat pe latura de beton elicopterizat veti beneficia de raport calitate-pret excelent, de promptitudine si dedicare in realizarea obiectivului final luat ca urmare a preluarii angajamentului contractual. De asemenea va punem la dispozitie intreaga experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre atat in beton elicopterizat cat si in servicii precum beton amprentat, beton polimer sau beton dezactivat, oferind de fiecare data servicii de inalta calitate la preturi adaptate fiecarui buzunar.
beton elicopterizat Alba Iulia

Beneficii beton elicopterizat

Durabilitate mare

Rezistenta in timp

Aderenta pe timp ploios

evitand astfel accidentele

Rezistenta la temperatura

atat inalta cat si scazuta

Intindere usoara

calitate garantata!

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON ELICOPTERIZAT. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

APEL TELEOFNIC