Beton polimer

Beton polimer oriunde in Romania

Pavajele din beton polimer se bucura de o inalta rezistenta la abraziune, factori climatici nefavorabili (temperaturi inalte sau scazute) si solicitari mecanice, avand o duritate dubla in raport cu betonul simplu. Aderenta ridicata oferita de betonul polimer in raport cu  suportul pe care este aplicat in interior si exterior , atat pe suprafete verticale cat si pe cele orizontale, putand fi aplicat pe ziduri, trepte, garduri, terase, sau pentru repararea suprafetelor deteriorate. Acesta este solutia IDEALA pentru a genera suprafete mari amprentate atunci cand deja avem suportul existent de beton.

Venim in intampinarea tuturor clientilor nostri cu un raport calitate-pret excelent in ceea ce priveste prestarea de servicii pentru betonul polimer, garantand calitatea executiei lucrarii contractual. De asemenea oferim preturi atractive in aceasta perioada atat pentru beton polimer.

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON POLIMER. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

Beton polimer - o solutie ideala si rezistenta

Betonul polimer sau betonul overlay asa cum mai este numit de catre specialisti reprezinta solutia ideala pentru a genera suprafete amprentate atunci cand exista deja suportul de beton turnat sau restaurarea suprafetelor de beton.

beton polimer

Beneficii beton elicopterizat

Durabilitate mare

Rezistenta in timp

Aderenta pe timp ploios

evitand astfel accidentele

Rezistenta la temperatura

atat inalta cat si scazuta

Intindere usoara

calitate garantata!

ALEGE CU INCREDERE O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON POLIMER. APELEAZA CU INCREDERE! TELEFON: 0742.667.300

APEL TELEOFNIC