Despre TOP BETON AMPRENTAT

TOP BETON AMPRENTAT

Lucreaza cu TOP BETON AMPRENTAT pentru proiectul tau!

Echipa noastră este una tânără, cu o experiență de aproximativ 15 ani de zile, o experiență căpătată în străinătate. Din 2006 suntem și pe piața din România, oferind servicii de Beton Amprentat, beton dezactivat, beton polimer și beton elicopterizat în toată țara!

Suntem gata sa demaram proiectul visurilor dumneavoastra. Satisfacem cele mai inalte exigente in materie de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer si beton dezactivat.

  • 15 ani de experienta in beton amprentat
  • Echipa formata din 8 specialisti cu experienta
  • Garantam succesul executiei lucrarii
  • Pasionati pe deplin de ceea ce facem
#
15

ani de experienta profesionala

LUCREAZA CU O ECHIPA DE EXPERTI IN BETON AMPRENTAT, BETON ELICOPTERIZAT SI BETON DEZACTIVAT

Experienta. Calitate. Promptitudine.

TOP BETON AMPRENTAT

TOP BETON AMPRENAT este alcatuita din personal dinamic si tanar, calificati in domeniu, avand o vasta experienta de peste 15 ani in beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer si beton dezactivat. Ne dedicam in permanenta atentia spre indeplinirea celor mai provocatoare doleante sosite din partea clientilor nostri. Experiența vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre în domeniu este dublată de pasiunea pentru calitate și atenția sporita la fiecare detaliu.

Activitatea noastra se desfasoara in absolut în toată România, acoperind în special orasele pozitionate geografic in vestul, centrul și sudul Romaniei dupa cum urmeaza: Bucuresti, Craiova, Pitesti, Sebes, Alba Iulia, Hunedoara, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Resita, Caransebes, Petrosani, Sibiu, Deva, Oradea, Arad, Baia mare, Satu Mare, Iasi, Brasov, Ialomita, Slobozia si Ilfov.

Cat costa proiectul tau?

PRETURI BETON AMPRENTAT

Suntem in permanenta langa clienții noștri atunci când trebuie luate decizii importante cu privire la un nou proiect de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer sau beton dezactivat indiferent de locatia acestuia. Chiar daca intentionat să renovați o pardoseală, să eliminați și să realizați o nouă terasă sau o alee, TOP BETON AMPRENTAT va staa dispoziție cu toata expertiza acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii sale pentru a va ajuta in atingerea scopului dumneavoastra final, garantand reusita proiectului contractat.

Prețurile serviciilor de beton amprentat dar si a celorlalte servicii conexe sunt diversificate și depind de o serie de factori: suprafața proiectului, tipul produsului, costurile materialelor, tipul de culoare și timpul de execuție. Pentru a afla costurile exacte pentru proiectul dumneavoastră, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare.

APEL TELEOFNIC